5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının temelladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bâtınin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın üstı saf yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna düzenınması kolaylaşır ve daha bir araba mazarrat vermesi önlenir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu binanın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Doğrusu, ana ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek Yangın Çıkış Kapısı yürekin tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli boşaltma midein kullanılan bir kapıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye akort ve oranlı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Diğer nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir köstek konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page